China & Mongolia 2005

This trip would lead me to China, Mongolia and back to China. The trip would just take 6 weeks in total (from 28 august until 7 october), cause i didn't had more days to spent ;)

→ Read more...

Guatemala 2004

Na jaren lang in het Aziatische continent rondgetrokken te zijn geweest, dacht ik maar eens de andere kant op te gaan en wel Midden Amerika. Daar men Lago Atitlan from Panajacheldaar in het algemeen niet echt denderend engels kan spreken, leek het me leuk om eerst maar eens de taal te gaan leren. De Spaanse taal is tenslotte toch nog de 3e wereldtaal, dus altijd handig ;) Toen ontpopte zich het idee om de taal dan maar gelijk op lokatie te leren. Na wat op internet gezocht te hebben, ben ik uit eindelijk op Guatemala terecht gekomen. Waarom Guatemala? Wel omdat de omgeving (Panajachel) met wat vulkanen e.d me wel aantrok en het Mayaanse schooltje me een prima plek leek om te starten. Tevens zou ik in een Mayaans gastgezin gaan vertoeven, die geen woord engels spreken, dus….je moet wel zien te communiceren ;) Maar voordat je kunt starten met de les, zal je er wel eerst moeten komen!

→ Read more...

2005/01/01 00:00 · 0 Comments

1999 Nepal

Foto's van deze reis

Een 6 weekse vakantie van 2 oktober t/m 12 november….

Na van meerdere personen gehoord te hebben, dat je voor het reizen in Azie eigenlijk niets hoeft te boeken dan wel te regelen, uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een start gemaakt met het reizen op deze manier. Een start inderdaad, want ik had van mijn 6 weken vakantie er 3 voorgeboekt. Hierin zat een trektocht door de Himalaya (Helambu/Langtang) van ruim 2 weken, welke je toch al beter niet alleen kon/kan doen. Verder zou ik deze 1e 3 weken gebruiken om van het land te proeven en zien hoe het daar lokaal aan toe gaat. De laatste 3 weken zou het ik het dan maar zelf moeten zien te redden ;) Hieronder volgt een reisverslag van dag tot dag.

Reisverslag van dag tot dag

→ Read more...

1999/11/29 19:05 · 0 Comments